HUBA is u graag van dienst als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in CNC draaien. Wij zijn een klein en modern bedrijf dat draai- en freesonderdelen van hoogwaardige kwaliteit produceert.

CNC draaien Veldhoven nabij Eindhoven

Het CNC draaien van metaal en kunststof doen wij in ons metaalbewerkings bedrijf in Veldhoven, nabij Eindhoven. In dit metaalbewerkingsbedrijf hebben onze vakbekwame medewerkers de beschikking over geavanceerde CNC draaibanken. Met deze draaibanken kunnen wij producten fabriceren van maximaal ø660 x 1500 mm. Ook beschikken wij over een robot belader en diverse stafaanvoeren gekoppeld aan de machines waardoor wij ook geschikt zijn om zowel grotere als kleinere diameters in grotere aantallen te produceren. Verder beschikken wij over een aantal geïntegreerde draaibanken die tevens, complexe freesbewerkingen in een enkele opspanning kunnen produceren.

CNC draaien van kunststoffen en andere materiaalsoorten

Bij machinefabriek en gereedschapmakerij Huba is iedere materiaalsoort te bewerken, denk hierbij aan:

 • Alle staalsoorten (zowel lasbaar als niet lasbaar)
 • Alle roestvrijstaal soorten.
 • Alle alluminium soorten.
 • Alle kunstof soorten.
 • Alle messing soorten.
 • Alle brons soorten.
 • Alle gietijzer soorten.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het nadraaien van geharde materialen tot +/- 65 HRC.

Groot machinepark voor CNC draaien in Veldhoven

CNC draaien doen de specialisten van HUBA in een groot machinepark in Veldhoven. Daar hebben wij de beschikking over verschillende CNC machines, waaronder:

Door ons uitgebreide machinepark kunt u in Veldhoven bij ons terecht voor CNC 2-assig draaien, onbemand draaien en 5-assig draaien (geïntegreerd). draaien van metaal en kunststof en diverse andere materiaalbewerkingen.

Op maat gemaakte producten voor verscheidene sectoren

Naast CNC draaien en frezen kunnen de vakbekwame medewerkers van HUBA ook andere materiaalbewerkingen voor u uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld stempels laten vervaardigen door middel van vonkverspaning? Of kunnen wij u helpen bij het verzorgen van plaatwerk- en lassamenstellingen? In beide gevallen komt u naar HUBA. Bij ons bent u aan het juiste adres als u volledig op maat gemaakte producten nodig heeft. Al bijna 60 jaar maken wij passende producten voor verscheidene sectoren, zoals:

 • De automobielindustrie.
 • De productindustrie.
 • De offshore.
 • Werktuigbouwkunde.
 • De voedselindustrie.
 • De agro industrie.

In de loop der jaren hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in diverse industriële takken. Twijfelt u of wij u ook van dienst kunnen zijn? Vraag onze deskundige medewerkers dan om advies. Zij kunnen u precies vertellen hoe en wat HUBA voor u kan doen.

CNC draaien bij een specialist nabij Eindhoven: korte doorlooptijd

Nabij Eindhoven kunt u metaalbewerking HUBA inschakelen voor CNC draaien als u verzekerd wilt zijn van een korte doorlooptijd. Of u nu een prototype nodig heeft of een grote serie producten wilt laten draaien, de medewerkers van HUBA zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk over uw gewenste product kunt beschikken. Wij hebben een eigen bezorgdienst die ervoor zorgt dat uw levering netjes en op tijd bezorgd wordt. Als u de garantie wilt hebben op kwaliteit en een service op maat, moet u in de omgeving van Eindhoven voor CNC draaien bij HUBA zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat HUBA in Veldhoven voor u kan betekenen op het gebied van CNC draaien en frezen? Of heeft u een vraag over de andere materiaalbewerkingen die wij uit kunnen voeren in ons machinepark in de regio Eindhoven? Neem dan contact met ons op door even te bellen met onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)40-2532469. Het is ook mogelijk om een kijkje te komen nemen in het machinepark van HUBA. Ons machinepark is gelegen aan De Run 5433 in Veldhoven. Wij laten u graag zien hoe we te werk te gaan. Verder kunt u er ook voor kiezen om onze medewerkers bij u langs te laten komen voor meer informatie over onze diensten of voor een vrijblijvende prijsopgave.

}

Korte doorlooptijd

Eigen bezorgdienst

60 jaar ervaring