CNC graveren

Door middel van CNC graveren kan HUBA voor u verschillende soorten producten voorzien van een tekst of een logo. Wij zijn een klein en modern bedrijf dat zich voornamelijk richt op het fabriceren van draai- en freesonderdelen van hoogwaardige kwaliteit. In ons machinepark kunnen wij voor u ook diverse andere metaalbewerkingen uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn het CNC graveren van verscheidene soorten metaal, het persen van las- en plaatwerksamenstellingen en het vervaardigen van stempels door middel van vonkverspaning.

CNC graveren: accuraat en in korte tijd een tekst of logo graveren

CNC graveren is de laatste jaren steeds populairder geworden. In vergelijking met ambachtelijk graveren heeft computergestuurd graveren enkele voordelen. Het graveren kan met een CNC machine onder meer accurater en sneller worden uitgevoerd. Onze medewerkers kunnen in korte tijd een tekst of een logo graveren op een door u gewenst product. Wilt u naamplaatjes laten vervaardigen? Of heeft u relatiegeschenken nodig waarop het logo van uw bedrijf staat gegraveerd? In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij HUBA.

Vragen? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van CNC graveren? Of heeft u een vraag over een van de andere metaalbewerkingen die wij voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het volgende telefoonnummer: +31 (0)40-2532469. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen om u meer te vertellen over onze diensten.

}

Korte doorlooptijd

Eigen bezorgdienst

60 jaar ervaring