CNC lasersnijden

Door middel van CNC lasersnijden kan plaatwerk computergestuurd gesneden worden. Als u verzekerd wilt zijn van een nauwkeurig resultaat, is het verstandig om voor CNC lasersnijden een specialist in te schakelen. HUBA is een ervaren bedrijf waar u de garantie heeft op kwaliteit en een service op maat. Wij houden ons met name bezig met het vervaardigen van frees- en draaionderdelen, maar kunnen voor onze klanten ook een totaalpakket op maat bieden.

Samengestelde pakketten voor CNC lasersnijden

Voor samengestelde pakketten verzorgen wij ook het lasersnijden, oppervlakte behandelingen en assemblage werkzaamheden. Tevens beschikken wij over een eigen cad-cam engineer. Hierdoor is het mogelijk om eigen ontwerpen te realiseren. Vertel ons uw wensen en wij leveren u het product dat geheel aan uw verwachtingen voldoet. Benieuwd hoe wij te werk gaan? U bent van harte welkom op onze machinepark in Veldhoven.

CNC lasersnijden door HUBA

Bent u geïnteresseerd in CNC lasersnijden, maar ontvangt u hier graag meer informatie over? Of heeft u een vraag over een van de andere diensten van HUBA? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers door even te bellen naar +31 (0)40-2532469. Ook voor het opvragen van een prijsopgave belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer. Wij zijn u graag van dienst.

}

Korte doorlooptijd

Eigen bezorgdienst

60 jaar ervaring