CNC lasersnijden

Door middel van CNC lasersnijden kan plaatwerk computergestuurd gesneden worden. Als u verzekerd wilt zijn van een goed resultaat, is het verstandig om voor CNC lasersnijden een specialist in te schakelen. HUBA is een ervaren bedrijf waar u de garantie heeft op kwaliteit en een service op maat. Wij houden ons met name bezig met het vervaardigen van frees- en draaionderdelen, maar kunnen voor onze klanten ook andere metaalbewerkingen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan CNC lasersnijden, persen en vonkverspaning.

CNC lasersnijden: minder materiaalverlies en hoge vormvrijheid

Voor het lasersnijden maken de medewerkers van HUBA gebruik van moderne CNC machines. Met deze machines kunnen wij voor u verschillende soorten materiaal met een laserstraal op maat snijden. Wilt u metaal in een bepaalde vorm laten snijden? Of heeft u glas nodig met specifieke afmetingen? Dan zijn onze deskundige medewerkers u graag van dienst. Ten opzichte van andere snijtechnieken heeft CNC lasersnijden diverse voordelen, zoals:

  • Minder materiaalverlies door de geringe diameter van een laserstraal;
  • Een hoge vormvrijheid doordat het snijcontour niet beperkt wordt door de dimensie van een boorkop of zaagblad;
  • Nabewerking is doorgaans niet nodig omdat een laser zorgt voor een gladde snede.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw toepassing

Wilt u meer weten over CNC lasersnijden en de mogelijkheden voor uw toepassing bespreken? Of heeft u een vraag over een van de andere diensten van HUBA? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar +31 (0)40-2532469.

}

Korte doorlooptijd

Eigen bezorgdienst

60 jaar ervaring