Draaien frezen

HUBA is de specialist op het gebied van het draaien en frezen van zowel kunststof als metaal. Maar ook plaatwerk en lassamenstellingen verzorgen wij met onze eigen volautomatische persen die tot 160 ton kunnen persen. In ons groot machinepark worden uw producten geheel op maat gemaakt. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Hoe gaat het draaien en frezen van kunststof precies in zijn werk?

Bij het frezen van metaal of kunststof worden er kleine deeltjes van het basisproduct verwijderd. Op die manier ontstaat de gewenste vorm. De deeltjes worden met een roterend gereedschap verwijderd wat ‘de frees’ heet. Draaien is een verspaningstechniek en wordt op een draaibank uitgevoerd. De beweging wordt uitgevoerd met behulp van een beitel. Bij zowel het CNC frezen als het draaien van kunststof of metaal wordt de machine door een computer aangestuurd waardoor de nauwkeurigheid zeer hoog is.

Uitgebreid machinepark

Ons machinepark bestaat onder andere uit een Draadvonker Fanux CNC Mazak, een Quick turn Nexus, Mazak Nexus 250 II MSY en een CNC Mazak super Quick Turn 10 MS. Zelfs voor de meest complexe aanvragen beschikken wij over het juiste materieel. Tevens verzorgen wij metingen op onze 3D- meetmachine van Wenzel en op de Faro meetarm.Dit kan zijn voor interne controles of metingen voor derde.

Meer dan 60 jaar ervaring

In de loop der jaren hebben wij voor veel verschillende bedrijven producten mogen realiseren. Zo zijn wij actief in bijvoorbeeld de offshore, voedselindustrie, agro industrie, maar ook de automobielindustrie. Wij voorzien u graag van een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wat mogen wij voor u CNC draaien en frezen? Kunststof of metaal?

CNC draaien en frezen van kunststof en metaal

Met behulp van onze CNC machines bewerken wij zowel metaal als kunststof. Bent u geïnteresseerd in kleine series of grotere series? Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat deze tot in de puntjes gerealiseerd worden. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Wij zijn te bereiken via +31 (0)40 2532469.

Machines:

*CNC Mazak integrex 300Y met “flash tool”
*CNC mazak integrex 30
*CNC Mazak integrex 200Y

}

Korte doorlooptijd

Eigen bezorgdienst

60 jaar ervaring