Machinefabriek Veldhoven

HUBA is een machinefabriek in Veldhoven die gespecialiseerd is in het fabriceren van hoogwaardige draai- en freesonderdelen. In onze machinefabriek nabij Eindhoven kunnen wij voor u naast draaien en frezen ook andere metaalbewerkingen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het persen van plaatwerk- en lassamenstellingen en het maken van stempels door middel van vonkverspaning. Ook voor u kunnen we in onze machinefabriek in Veldhoven ongetwijfeld een prototype of een grote serie producten fabriceren.

Machinefabriek in Veldhoven met diverse machines voor metaalbewerking

HUBA beschikt over een machinepark in Veldhoven, dicht bij Eindhoven, met diverse machines voor het bewerken van materiaal. Onze vakbekwame medewerkers kunnen voor metaalbewerking onder meer gebruikmaken van geavanceerde CNC machines, volautomatische persen tot 160 ton en conventionele frees- en draaibanken. Daarnaast hebben we ook een eigen gereedschapsmakerij waar snij- en buigstempels volledig op maat gemaakt kunnen worden. Weet u niet zeker of wij u van dienst kunnen zijn? Dan kunt u voor advies terecht bij onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over onze machinefabriek in Veldhoven.

Machinefabriek in de regio Eindhoven met een eigen bezorgdienst

Als u machinefabriek HUBA in de regio Eindhoven inschakelt, bent u verzekerd van kwaliteit. Door onze ervaring en kennis weten wij precies hoe we iedere klant zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarnaast heeft u bij ons ook de garantie op een snelle doorlooptijd. Dat komt doordat wij werken met zogenaamde ‘troubleshooters’ en omdat wij een eigen bezorgdienst hebben. Zodoende kunnen wij u beloven dat de door u gewenste producten altijd in korte tijd bij u worden afgeleverd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als u benieuwd bent wat machinefabriek HUBA in Veldhoven allemaal voor u kan betekenen, neemt u contact met ons op door even te bellen naar +31 (0)40-2532469. Voor meer informatie over onze diensten bent u ook van harte welkom bij onze machinefabriek in de omgeving van Eindhoven.

}

Korte doorlooptijd

Eigen bezorgdienst

60 jaar ervaring