Materiaalbewerking Eindhoven

Bent u op zoek naar een specialist in materiaalbewerking in de regio Eindhoven? Dan is HUBA u graag van dienst. Wij zijn een bedrijf in Veldhoven dat al bijna 50 jaar actief is in de sector van de materiaalbewerking. U kunt bij ons in Noord-Brabant terecht voor verschillende soorten van materiaalbewerking. Voorbeelden hiervan zijn draaien, frezen, persen en vonkverspaning. Nabij Eindhoven schakelt u voor kwalitatief hoogwaardige materiaalbewerking HUBA in Veldhoven in.

Materiaalbewerking bij een specialist in Veldhoven, nabij Eindhoven

Voor materiaalbewerking hebben de medewerkers van HUBA in de buurt van Eindhoven de beschikking over een groot machinepark. In Veldhoven hebben wij in ons machinepark diverse geavanceerde machines staan voor materiaalbewerking, waaronder:

  • Draadvonker Fanuc CNC Mazak: met deze machine kunnen wij draad in verschillende afmetingen eroderen;
  • Mazak verticaal bewerkingscentrum VTC800/30SR: deze machine heeft een X-as van 3000 mm en een Y-as van 800 mm. Verder is de B-as 220 graden verstelbaar;
  • Straalcabine: deze machine wordt gebruikt voor het ontbramen van moeilijke producten;
  • Brootspers: deze machine is uitermate geschikt voor het persen van vierkante gaten, zeskanten gaten en spiebanen.

Door de verschillende machines bent u voor vrijwel iedere materiaalbewerking aan het juiste adres bij HUBA in Veldhoven.

Materiaalbewerking in Noord-Brabant: kwaliteit en een korte doorlooptijd

Als u verzekerd wilt zijn van kwaliteit moet u voor materiaalbewerking in Noord-Brabant bij HUBA zijn. Of u nu een prototype, een kleine serie producten of een grote serie producten nodig heeft, HUBA levert het voor u. Niet alleen heeft u bij ons de garantie op hoogwaardige draai- en freesonderdelen, maar wij beloven u ook een korte doorlooptijd. Dat komt doordat wij het gewend zijn om te werken met zogenaamde ‘troubleshooters’. Verder hebben wij een eigen bezorgdienst die uw producten altijd netjes en in korte tijd bij u aflevert.

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van materiaalbewerking bij HUBA in Noord-Brabant? Of wilt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Neem dan via +31 (0)40-2532469 contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in ons machinepark voor materiaalbewerking in Veldhoven, nabij Eindhoven.

}

Korte doorlooptijd

Eigen bezorgdienst

60 jaar ervaring